Salling Bank ErhvervsNetværk

Salling Bank ErhvervsNetværks primære formål er, at etablere værdiskabende relationer mellem virksomheder og ejerledere, inden for bankens geografiske markedsområde.

For at blive medlem af Salling Bank ErhvervsNetværk, er det ikke et krav, at være kunde hos Salling Bank.

Salling Bank ErhvervsNetværk består af virksomheder i mange forskellige brancher, af alle størrelser – beliggende i Skive, Vinderup og Nykøbing.
Du finder bl.a. Bedemanden, grafikeren, bogholderen, VVS manden, revisoren, og mange flere. Vi danner rammerne for at I kan etablere disse relationer.

Du kan bruge netværket til at få inspiration, dele viden og oplevelser, eller til at sparre med de andre medlemmer. 

I øjeblikket er der mere end 100 medlemmer af Salling Bank ErhvervsNetværk. (sidst opdateret 07/05-19)

Læs mere på SallingBank.dk

Møder & Arrangementer

kildeconnect, morgenmoede
  • Morgenmøder

Du vil blive inviteret til morgenmøde ca. hver 14. dag, hvor der som udgangspunkt er 8 – 12 deltagere samlet.

Morgenmøderne starter kl 8:15, og slutter igen kl 9:30. Indholdet til morgenmøderne er en kort præsentationsrunde, og så snakker vi ud fra et relevant tema. Møderne er struktureret med en ordstyrer, derudover er møderne helt uformelle.

Vi roterer altid i medlemmerne til morgenmøderne, hvilket betyder at to morgenmøder aldrig er ens, og der vil altid være nye ansigter for dig at møde.

Desuden serveres der morgenmad til morgenmøderne.

  • Sociale arrangementer

Der bliver også afholdt hyggelige aftenmøder af faglig eller social karakter, hvor du har mulighed for at få nogle gode oplevelser med hele netværket, og styrke relationerne til dem.

Der er helt sikkert noget for alle medlemmer. Tidligere har vi f.eks. haft quizaftener, spændende foredrag, minikoncerter, og holdt Den Store Netværksfest.

Netværkets medlemmer

Kontakt
Gemsevej 7-9
7800 Skive
Jeanette@KildeConnect.dk
(+45) 60 57 03 30

Copyright © 2019 – Kildeconnect.dk